Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 10. - Április 16.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bak

Ez a hét számodra a kapcsolatok építéséről fog szólni. Ezért különösen érdemes lesz elfogadnod a meghívásokat és társaságba menned. A szinglik pláne jól teszik, ha így cselekszenek, mert megismerhetnek valakit, aki különösen felkelti az érdeklődésüket. A párokban viszont szükségük lenne a kimozdulásra, akár kettesben vagy közös barátaikkal tegyék. A Bakoknak az egészségük is megköveteli, a társaságot és a mozgást is, mert a sok munka miatt kezdenek lassan fásulttá válni és energia szegénnyé válni. Ugyanakkor az, ha különböző társaságokban mozognak a karrierjükön is sokat lendíthetnek, mert akár előnyös kapcsolatokat is sikerülhet kiépíteniük!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL