HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 10. - Április 16.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Könnyed és laza hét elé nézel, csak pár apró bosszúság zavarhatja meg – azt is a kollégáid okozzák, hogy megpróbáljanak keresztbe tenni neked - az egyébként kiegyensúlyozott napjaidat. Ne hagyd, hogy a munkahelyi kellemetlenségek felzavarják a nyugalmadat. Illetve a magánéleted okoz még benned némi feszültséget. Hadilábon állsz az érzéseiddel, nem tudsz tisztán gondolkodni és úgy érzed, valamelyikkőtök bizonytalan a dolgában. De melyikkőtök? A szingliket az örök bizonytalanság bántja az utóbbi csalódásuk után, ám ez a magatartás csak visszafogja őket attól, hogy párt találjanak.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL