HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 10. - Április 16.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

A tavasz még a te hangulatodat is virágba borítja. Virágos jó kedved nem csak téged, de a környezetedet is meglepi majd, hogy egész héten senki és semmi sem tud majd téged felingerelni. De az, hogy ennyire szívélyes és nyitott vagy a környezeteddel szemben, az kifizetődőnek fog bizonyulni! Egyedül akkor érezheted magad kiszolgáltatottnak, amikor jön valaki és elrabolja a szívedet. Pedig talán pont ennek köszönheted, hogy nem mindig a zord és távolságtartó oldaladat mutatod a nagyvilágnak. Az sem lesz előnytelen, hogy barátságos viselkedésed okán közelebb kerülhetsz a kollégáidhoz, de akár a főnökeidhez is!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL