HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Kos jegy szerelmi jellemrajza

Párválasztás előtt állsz? Kos jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

A Kossal a szerelem hol mennyei, hol pedig pokoli.

Ha valaki igazán felkelti egy Kos érdeklődését, képes mindent elkövet azért, hogy megszerezze. Utána is ilyen rámenős marad, különösen akkor, ha szinten tartják az érdeklődését, bár szexuális téren amúgy is az, mert jóformán kielégíthetetlenek a vágyai. Kimondottan tüzes és szenvedélyes szerető. Ugyanilyen szenvedéllyel tudnak veszekedni, - amit egyébként nagyon is szeretnek és sokszor direkt kezdeményezik is - mert utána annál foróbb náluk a békülés. Ha pedig szex, az legyen vad és nyers. Nem azok a romantikázós, elhúzzák az élvezeteket a fajták, szeretnek rögtön a lényegre térni.

Minden tekintetben szüksége van a változatosságra, különben hamar elunja magát, akár a kapcsolatába is képes belesüppedni, ezért kell, hogy időről-időre mindig új ingerek érjék és valami újdonsággal rukkoljuk elő, akár a külsőnket, szexuális szokásinkat vagy programokat illetően. Kezdetben maguktól is lelkesek, de ha idővel azt érzik, hogy ez egyoldalú, akkor hamar beleun a történetbe. Ezért is kell neki egy életvidám és energikus partner. Egyébként is csak akkor hajlandó igazán tenni egy kapcsolatért, ha nagyon bele van esve az illetőbe.

De még utána sem lehet neki csak úgymegmondani mi a szitu. Nem lehet tőle addig elvárni valamit, vagy rábírni valamire, amíg ő maga el nem fogadta. Írhatsz ki neki házi rendet meg mondhatsz íratlan szabályokat, csak akkor fogadja el, ha minden alaposan alá van támasztva, meg van indokolva vagy belátta, hogy szükségszerű.

Mindig őszinte és önzetlen a szerelemben, és ezzel együtt ő a ház ura/úrnője is. Mert bizony mindig ő akar lenni a domináns fél. Szereti, ha az van, amit ő akar és ha neki van igaza. Emiatt sokszor akaratosnak tűnhet. Párkapcsolatban, házasságban maximálisan hűségesek, ám amíg valamelyik nem valósul meg, addig csapodár lelkek. De kapcsolatban is igényelnek egyfajta szabadságot, saját életteret, mert alapvetően szabad szelleműek, akiknek kell az, hogy időnként azt tehessék, amit csak szeretnének. Különösen a férfiakra igaz ez, akik felnőttként is sokszor nagy gyerekek és szeretnek bolondozni, a haverokkal hülyülni. A nők inkább a karrierükben élik magukat.

Olyan társat keresnek maguknak, aki kihívást jelent, de ugyanakkor maximálisan meg lehet bízni benne és képes ellátni a családfenntartó szerepét, akár kenyérkeresőként vagy férfi esetén családanyaként. Különben családjáért bármikor kiáll és elszántan védelmezi őket és igyekszik mindent elkövetni a boldogságukért, de főleg azért hogy anyagilag biztosítsa a jövőjüket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL