Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Melyik arkangyal mellé születtél le? - Elárulja a csillagjegyed!

Szerző:
Szabó Anna
Vannak angyalok és arkangyalok, akik uralják a zodiákust, valamint összefüggésben vannak a Nappal és a csillagjegyekkel. A zodiákus 12 csillagjegyre van felosztva, és mindegyikhez tartozik egy-egy arkangyal. Minden ember (és egyébként állat is) egy ilyen periódusban születik, és ez kihat az egész életére. Téged melyik arkangyal figyel?

 

Amikor eljön az ideje egy újabb életbe való átlépésnek (reinkarnáció), lehetőséget kapunk arra, hogy kiválasszuk a saját csillagjegyünket, amely segít abban, hogy újabb tapasztalatokat szerezzünk. Természetesen a választás lehetősége a miénk, de mellé jókora adag útmutatást is kapunk. Megismerjük a legfontosabb leckéket, és felismerjük, hogy melyik lehetőség segíti legjobban a fejlődésünket. Az ezoterikusok úgy tartják, hogy ebben az időben jelentkezni fog az a csillagjegy, mely a leginkább támogatja földi létünket, beleértve a buktatókat is, melyek keresztezhetik utunkat. A zodiákud angyalai pedig abban segítenek, hogy megértsük az asztrológiai jelünket, melybe beleszülettünk, és támogatnak bennünket az életutunkon.


Keresd ki a saját csillagjegyedet, és tudd meg, melyik arkangyal mellé születtél le!

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL