Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

Szerző:
Szabó Anna
A védikus asztrológiában a drágakövek, színek, mantrák, istenségek és rituálék mind-mind nagyon fontosak és nagy jelentőséggel bírnak. Ám tapasztaltad már azt, hogy egyes színekhez szinte megmagyarázhatatlanul vonzódsz? Az asztrológia szerint minden bolygóhoz tartozik egy-egy szín, mely nagymértékben befolyásolja a hangulatodat, és feltölt energiával.

 

Azontúl, hogy a szekrényedben valószínűleg rengeteg színű ruhadarab megtalálható, és mindenkinek vannak személyes preferenciái színek terén is, érdemes az alábbi táblázatot megvizsgálni. Így megtudhatod, hogy melyik nap, milyen színt érdemes viselned, amely felerősíti az adott szín kedvező hatását aznap.


• Hétfő: fehér, világoskék vagy ezüstszínű árnyalatok
• Kedd: vörös vagy narancssárga
• Szerda: zöld
• Csütörtök: sárga
• Péntek: rózsaszín, barack, tört fehér és tejfehér árnyalatok
• Szombat: fekete, sötétkék vagy fehér
• Vasárnap: sárga vagy narancssárga


Időnként a színhiány, vagy más szóval színéhség betegségeket is okozhat, illetve a lelki egyensúly felborulását. Az aura az, amely megmutatja az egészségi állapotodban bekövetkező változásokat. A tested körülvevő aura olyan színeket is tartalmaz, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Ezeket csupán a látnokok és a tisztánlátók érzékelhetik. Az aura színei a mentális és a fizikai állapotra utalnak.


A színterápia segítségével a színek képesek gyógyítani, megtisztítanak és aktívvá tesznek. Az aura annál fényesebb, minél magasabb a rezgésszámod, ilyenkor aktív vagy és ezt ki is sugárzod. A mentális, asztrális, éteri és fizikai test is rendelkezik aurával, így az adott színekkel mérhető a lelki fejlődés.


Minden hangulat, gondolat és érzelem, egy-egy szó vagy cselekedet egyfajta színt visz az aurádba, megváltoztatva azt. A színek tehát nagy hatással vannak az aurára, különösen az éteri testre. A színek intenzitása annál erősebb, minél inkább a természet színei köszönnek vissza, ilyenek például a naplemente vagy éppen a napfelkelte színárnyalatai.


Keresd ki a csillagjegyedet, és tudd meg, melyik kozmikus szín tölt fel leginkább energiával!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL