HOROSZKÓP

Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? - A bolygó ellentétes irányú mozgása

Szerző:
Szabó Anna
A Merkúr retrográd haladási iránya után a Szaturnusz mozgása válik ellentétessé. A Szaturnusz bolygó olyan, akár egy igazságos, de szigorú apa, aki még játék közben is felügyeli, hogy mit teszel éppen. A Szaturnusz mozgása évente 4,5 hónapig ellentétes, azután minden visszatér a normál kerékvágásba. No de hogyan hat mindez az egyes csillagjegyek szülöttjeire?

 

Az asztrológiában a Szaturnusz a korlátok és a szabályrendszerek valamint a felelősség bolygója. Arra ösztönöz, hogy őrizd meg a fegyelmedet és tudd azt, hogy minden tettednek következménye van. A Szaturnusz szimbolizálja az elkerülhetetlen kudarcokat és elhibázott lépéseket. Amint visszatér az eredeti haladási irányhoz, a te életedbe is ismét bőség áramlik és learathatod a befektetett munka gyümölcsét.


Olyasmi ez az egész, mint a munkahelyeken a teljesítmény felülvizsgálata vagy egy komolyabb vizsga az iskolában. Itt az ideje, hogy átgondold az életed, és bizony sok esetben önthet el bűntudat, ha nem tettél meg eleget az adott célért. A Szaturnusz a Bak csillagjegy uralkodó bolygója, ezért ha ebben a jegyben születtél, akkor különösen kihat rád. Próbálj meg tanulni a leckékből.

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL