{KEPGALERIA}
Hozzávalók
hal (makréla, süllő kecsege stb.)
olívaolaj
fokhagyma
zöldfűszerek (kapor, bazsalikom, kaukkfű, rozmaring)
só, fehérbors
Elkészítés
A pácolás nem kell, hogy órákon át tartson, mint más húsféléknél, elég sütés előtt 1-2 órával elkészíteni olívaolajból, fokhagymából és a fűszerekből.
Ha nyárson szeretnéd megsütni, akkor a gerinc mentén szúrd fel a nyársra. Ne tévesszen meg a hal szokásosan rövid sütési ideje: a nagyobb darabokat lehet, hogy fél órán át is sütni kell, hogy garantáltan jó legyen. Alufóliába csomagolva is elkészítheted, tálaláskor egy kis fokhagymás, currys fűszervajjal kiegészítve.
OLVASS TOVÁBB!
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK