Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Az „Alla Carbonara”-hoz hasonlóan olívaolajon megpárolunk egy fej vöröshagymát, egy gerezd fokhagymát, rádobunk 15 dkg kockára vágott füstölt szalonnát, és hogy igazán mérges legyen a szószunk, 1 felaprított hegyes erős paprikát. Adjunk hozzá 40 dkg hámozott, kockára vágott paradicsomot, és hagyjuk negyedóráig rotyogni. A fűszerezés ezúttal is csak a végén jön, sóval, borssal és bazsalikommal.
Tipp: Leginkább penne tészta illik hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK