Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Az előző két recepthez hasonlóan most is 1 fej vöröshagymával és egy gerezd fokhagymával kezdődik a móka, egy kevés olívaolajon. A folytatáshoz viszont 1 dkg liszt kell, melyet az említett hagymás olajon megpirítunk. Öntsük fel 3 dl tejjel, majd állandó kevergetés mellett forraljuk és főzzük pár percig. Adjunk hozzá 15 reszelt sajtot, és hagyjuk, hogy beleolvadjon a mártásba. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük.
Tipp: Igazán finom lesz a mártásunk, ha sajt gyanánt mondjuk gorgonzolát, provolonet, vagy parmezánt teszünk bele.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK