Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Gyümölcssaláta
Hozzávalók:
- 1 vagy 2 alma
- 1 vagy 2 körte
- szőlő körülbelül egy fürt - ízlés szerint lehet bármilyen, akár vegyesen is
- 10 szem szilva
- dió - ízlés szerint
- méz
- kevés citromlé
- esetleg 2 őszbarack
Az elkészítése roppant egyszerű, nincs más dolgunk, mint megmosni és meghámozni a gyümölcsöket, a szőlőt és a szilvát nem feltétlenül szükséges. A nagyobb gyümölcsöket kockázzuk fel. Tegyünk mindent egy tálba, csurgassuk rá a citromlevet majd a mézet, keverjük jól el. Máris fogyasztható.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK