Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Frissítő turmix
Hozzávalók
5 dl frissen facsart vagy 100%-os rostos gyümölcslé
gyümölcsök ízlés szerint
2 evőkanál natúr joghurt
1 citrom reszelt héja és leve
1 csomag Bourbon vaníliás cukor vagy 1/2 rúd vanília belseje
1 evőkanál méz
apróra tördelt, nem cukrozott gabonapehely (árpa, zab, búza, köles)
Elkészítés
Öntsd bele a gyümölcslevet a turmixgépbe, add hozzá darabolt gyümölcsöt, a citrom héját és a levét. Ezután következzen a joghurt, a méz és a vanília. Turmixold össze, majd töltsd poharakba. A tetejükre szórd a pelyheket és kész is.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK