Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Orosz hússaláta
Hozzávalók
2 közepes nagyságú burgonya
15 dkg sült hús
1 alma
10 dkg savanyú uborka
2 db főtt tojás
1 tubus majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál porcukor
1 citrom kifacsart leve
pici só,bors
Elkészítés
A burgonyát főzzük meg a héjában, várjuk meg, míg kihűl, majd hámozzuk meg és vágjuk gyufaszál vékonyságúra. Hámozzuk meg és magozzuk ki az almát, majd az uborkával és a hússal együtt vágjuk fel a krumplihoz hasonló módon.
A majonézt ízesítsük sóval, borssal, porcukorral és citromlével, majd adjuk a darabolt hozzávalókhoz. Jó, ha hagyjuk 1-2 órát pihenni, hogy összeérjenek az ízek.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK