Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Bolgár saláta
Hozzávalók
4 db paprika
4 db paradicsom
1 fej vöröshagyma vagy lilahagyma
1 nagy kígyóuborka
1 csipet só
1 evőkanál borecet
2-3 evőkanál olaj
10 dkg juhsajt vagy juhtúró
Elkészítés
A megtisztított zöldpaprikát vékony csíkokra, a paradicsomot kockákra, az uborkát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk.
Hozzáadjuk az ecetet a sóval, majd olajjal megöntözzük. Legalább fél órára állni hagyjuk, tálalás előtt megszórjuk a tetejét reszelt juhsajttal vagy szétmorzsolt juhtúróval.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK