{KEPGALERIA}
A fűszeres limonádék elkészítéséhez érdemes elkészíteni a fent már említett cukorszirupot, és ezzel forralni össze a fűszereket, majd a sziruppal ízesíteni a limonádédat.
Levendulás: 7 szál aprított levendulát virágostól, szárral, főzz össze a cukorsziruppal, majd ízlés szerint tégy belőle a limonádédba.
Bazsalikomos: Az alaprecepthez még két citromot karikázz fel és 4 szál friss bazsalikomot apríts bele a felfőzendő szirupba.
Csípős: Tégy a szirupodba csilit, fahéjat, egy csipet őrölt szegfűszeget és szegfűborsot.
Vaníliás: Az alaplimonádédba tégy egy pár csepp vanília aromát, vagy a szirupba főzz bele egy vanília rudat.
Jól illik még a limonádéhoz az ánizs, illetve a fekete bors is.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK