{KEPGALERIA}
Ezeket a változatokat készítheted úgy, hogy felaprítod a hozzávalókat, vagy úgy, hogy egyszerűen csak beledobálod a kiválasztott zöldséget, gyümölcsöt. Ez utóbbi akkor praktikus, ha asztalnál ülve fogyasztod az italt, mert akkor a végén ki tudod kanalazni.
Málnás-barackos: apríts hozzá 1 marék málnát és 3 szem őszibarackot.
Epres limonádé: Adj az italodhoz 1,5 bögre aprított epret.
Rebarbarás-epres: Tégy a limonádédba fél kiló aprított rebarbarát, és 3 bögre turmixolt epret
Gyömbéres: Ehhez a limonádéhoz egy kis mennyiségű gyömbért le kell reszelned, ezt pár percig forralnod, majd ha kihűlt, a már kész limonádédhoz adnod. Valóban kevés gyömbért használj, mert nagyon erős, egy literhez maximum egy diónyit adj hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
Fűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTRO10 hiba, amit a vacsora készítésénél elkövetsz
Vacsorafőzés közben sokszor Jamie Olivernek érezzük magunkat, pedig néha pont a nagy sürgés-forgás közepette feledkezünk meg néhány ...
GASZTROLenyűgöző tények a pálinkáról, a magyarok kedvenc szeszesitaláról
A pálinka szeretett és nagy múltú magyar szeszesital, amely gazdag történelméről és kulturális jelentőségéről ismert. Íme, néhán...
5 mennyei nutellás recept, amely megváltoztatja az életedet
Kevés olyan ember van, aki ne szeretné a nutellát - sokan kenyérre kenik, esetleg a palacsintát töltik vele, de nem is sejtik, mennyi finom...
GASZTROTop 5 avokádós pirítós recept, hogy jól induljon a nap
Ha lehet rosszul indítani egy napot, az a nem megfelelő reggeli. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben egész nap, akkor megfelelően kell ...
GASZTROMennyei édességek sütés nélkül
Nyár lévén – pláne, ha tombol a kánikula – nem biztos, hogy mindig szívesen kapcsoljuk be a sütőt, ha valami finom desszertre vágyun...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK