Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Ezeket a változatokat készítheted úgy, hogy felaprítod a hozzávalókat, vagy úgy, hogy egyszerűen csak beledobálod a kiválasztott zöldséget, gyümölcsöt. Ez utóbbi akkor praktikus, ha asztalnál ülve fogyasztod az italt, mert akkor a végén ki tudod kanalazni.
Málnás-barackos: apríts hozzá 1 marék málnát és 3 szem őszibarackot.
Epres limonádé: Adj az italodhoz 1,5 bögre aprított epret.
Rebarbarás-epres: Tégy a limonádédba fél kiló aprított rebarbarát, és 3 bögre turmixolt epret
Gyömbéres: Ehhez a limonádéhoz egy kis mennyiségű gyömbért le kell reszelned, ezt pár percig forralnod, majd ha kihűlt, a már kész limonádédhoz adnod. Valóban kevés gyömbért használj, mert nagyon erős, egy literhez maximum egy diónyit adj hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK