Hozzávalók
- 1 kg csont nélküli marhahús
- 4-5 szelet szalonna vagy sertészsír (használhatsz növényi olajat is)
- 300 g hagyma
- 3 evőkanál pirospaprika
- só, köménymag, fokhagyma
- 1 kg burgonya
- 140 g paprika
- 1 paradicsom
- 8-12 csésze víz vagy húsleves
Elkészítés
A húst vágd 1,5-2 cm-es kockákra, a hagymát pedig pirítsd meg a zsíron. Vedd kisebb lángra, és tedd bele a pirospaprikát, és gyorsan keverd össze. Add hozzá a húst, az összezúzott fokhagymát és párold tovább kis lángon – ha szükséges, adj hozzá vizet. Amíg a hús párolódik, vágd apró kockákra a burgonyát, a zöldpaprikát és a paradicsomot. Amikor a hús már majdnem kész, hagyd elpárologni a rajta lévő vizet, majd add hozzá a burgonyát, és addig kevergesd, amíg üvegessé nem válik. Öntsd fel vízzel és tedd bele a zöldpaprikát és a paradicsomot is. Ha a burgonya megfőtt, tedd bele a csipetkét, és főzd további 3-4 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK