Hozzávalók
- 400 g tészta
- 300 g hagyma
- 30 dkg friss spenót
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 g szárított kakukkfű
- 200 g krémsajt
- 60 ml olívaolaj
- fekete bors, só ízlés szerint
Elkészítés
Főzd ki a tésztát, aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, add hozzá a hagymát, a fokhagymát és a kakukkfű felét, sóval, borssal ízesítsd, majd pirítsd üvegesre. Dobd rá a spenótot, várd meg, míg levet enged, majd add hozzá a krémsajtot, és alaposan keverd el. A végén keverd hozzá a tésztát, és alacsony lángon főzd össze 1-2 percig, majd szórd meg a maradék kakukkfűvel.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK