Hozzávalók
- 400 g tészta
- 300 g hagyma
- 30 dkg friss spenót
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 g szárított kakukkfű
- 200 g krémsajt
- 60 ml olívaolaj
- fekete bors, só ízlés szerint
Elkészítés
Főzd ki a tésztát, aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, add hozzá a hagymát, a fokhagymát és a kakukkfű felét, sóval, borssal ízesítsd, majd pirítsd üvegesre. Dobd rá a spenótot, várd meg, míg levet enged, majd add hozzá a krémsajtot, és alaposan keverd el. A végén keverd hozzá a tésztát, és alacsony lángon főzd össze 1-2 percig, majd szórd meg a maradék kakukkfűvel.
OLVASS TOVÁBB!
3 mennyei vacsora, és még a kilók is leolvadnak rólad
Nagyon fontos az, hogy odafigyelj a kiegyensúlyozott étrendre, és olykor próbálj meg néhány egyszerű növényi alapú vacsorát is beikta...
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTRO6 isteni saláta, amit imádni fogsz – Pozitívvá teszi a napodat!
A saláta valószínűleg az utolsó, amire egy kiadós ebéd esetében gondolunk, de fontos, hogy a bevitt tápanyagok erősítsék az immunrend...
9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az...
GASZTROIndítsd a napot édesburgonyás reggelivel! - 3 isteni recept, amit imádni fogsz
Érdemes kísérletezni az édesburgonyával a konyhában, mert nem csak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is reme...
GASZTROLegyen ez a 10 alapanyag kézközelben - Így mindig elkészíthetsz egy egészséges és gyors vacsorát!
Ha odafigyelsz arra, hogy néhány fontos alapanyagot mindenképpen elraktározz a hűtőben, akkor mindig össze tudsz dobni egy gyors és egés...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK