A fokhagyma az, amit sosem jó dolog meghámozni. Ha nem akarsz fokhagymaszagú ujjakat, alkalmazd ezt a konyhai trükköt. Tedd a fokhagymát egy befőttes üvegbe, zárd le, majd jól rázd össze, így könnyedén eltávolíthatod a héját. Voalá!
OLVASS TOVÁBB!
3 mennyei vacsora, és még a kilók is leolvadnak rólad
Nagyon fontos az, hogy odafigyelj a kiegyensúlyozott étrendre, és olykor próbálj meg néhány egyszerű növényi alapú vacsorát is beikta...
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTRO6 isteni saláta, amit imádni fogsz – Pozitívvá teszi a napodat!
A saláta valószínűleg az utolsó, amire egy kiadós ebéd esetében gondolunk, de fontos, hogy a bevitt tápanyagok erősítsék az immunrend...
9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az...
GASZTROIndítsd a napot édesburgonyás reggelivel! - 3 isteni recept, amit imádni fogsz
Érdemes kísérletezni az édesburgonyával a konyhában, mert nem csak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is reme...
GASZTROLegyen ez a 10 alapanyag kézközelben - Így mindig elkészíthetsz egy egészséges és gyors vacsorát!
Ha odafigyelsz arra, hogy néhány fontos alapanyagot mindenképpen elraktározz a hűtőben, akkor mindig össze tudsz dobni egy gyors és egés...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK