Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

Természetes homokóra alakra vágysz? - Töltsd fel a hűtőt ezzel az 5 élelmiszerrel!

Szerző:
Szabó Anna
Minden nő törekszik arra, hogy ideális alakja legyen, és igyekeznek kiemelni a feneket, a csípőt és a melleket. Most mutatunk 5 olyan élelmiszert, amely a természetes homokóra alakért felelős, és segítenek erősíteni a csípődet.

 

Amellett, hogy ezeket az élelmiszereket beépíted az étrendedbe, ki kell dolgoznod egy edzésprogramot, és keményen dolgozni azon, hogy szép homokóra alakod és csinos csípőd legyen. A kiegyensúlyozott étrend segít az új szövetek és izmok létrejöttében, de csakis szigorú edzésprogrammal kombinálva hatásos.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3. Burgonya


A burgonya nagymennyiségű szénhidrátot tartalmaz, és stimulálja a test rostjait. Amellett, hogy könnyen emészthető, ajánlott a test tömegének növelésére is, de persze mindenképpen csakis mértékkel fogyasztva. Ha ugyanis sokat fogyasztasz belőle, hasi elhízáshoz vezethet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL