FOGYÓKÚRA

4 napos zsírégető ital kúra

Ez a négy napos kúra, a kizárólag természetes alapanyagból készült turmixok fogyasztásával négy kiló mínuszt ígér négy nap alatt.

 

A zsírégető italokat egy osztrák háziasszony kísérletezte ki, melyek aztán szájról szájra terjedtek először csak az ismerősök körében, majd a sikerességének köszönhetően egyre szélesebb körben. A négy napos kúra alatt minden nap más összetevőket kell használni a zsírégető ital elkészítéséhez, egy alapanyag azonban közös, a sárgarépa. A répa a legfontosabb pillére a fogyókúrának, mindegyik ital tartalmazza. A zsírégető italok feloldják a zsírt és a cellulitiszt, szinte automatikusan működik anélkül, hogy tennünk kéne érte bármit is: nincs szükség megerőltető testmozgásra, nélkülözésre, valamint áldozathozásra sem. A kúra alatt a zsírsejtek a szervezetben automatikusan csökkennek. A kúra ösztönzi az anyagcserét és ezzel a láncreakcióval csökken a zsírt.


A diéta menete


A napi két liter mennyiségű zsírégető italt tetszés szerint három, vagy öt adagban fogyasszuk el.


A zsírégető ital hozzávalói az 1. napon:


• 2 liter víz
• 2 répa
• 200 g konzerv kukorica
• 2 hagyma
• 200 g sampinyon gomba

Egyéni ízléstől függően adjunk hozzá egy csipetnyi sót és borsot.
Alaposan tisztítsuk meg a zöldséget és vágjuk apró darabokra. Keverjük össze a hozzávalókat - sárgarépát, hagymát, gombát és a kukoricát - turmixoljuk addig, amíg sima, krémes nem lesz. A vizet forraljuk fel, és alaposan keverjük össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós.


A zsírégető ital hozzávalói a 2. napon:


• 2 liter víz
• 2 répa
• 200 g barna rizs (megfőzni az előző este)
• 2 hagyma
• 2 paradicsom

Alaposan tisztítsuk meg a zöldséget és vágjuk apró darabokra a répát, paradicsomot és a hagymát is. Keverjük össze a rizst a zöldségekkel és turmixoljuk addig, amíg krémes nem lesz. Úgy, mint az első napon is, forraljuk fel a 2 liter vizet. Amint a víz fodrozódni kezd, öntsük rá a krémet. Alaposan keverjük össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós.


Zsírégető ital hozzávalói a 3. napon:

• 2 liter víz
• 2 répa
• 2 nyers tojás
• 2 hagyma
• 200 g barna rizs

Tisztítsuk meg a sárgarépát, vágjuk szeletekre és mixeljük össze a főtt rizzsel. Adjuk hozzá a nyers tojást és a megtisztított és felaprózott hagymát. A hozzávalókat óvatosan keverjük össze úgy, hogy ne maradjon csomós. Közben forraljuk fel a 2 liter vizet, és adjuk hozzá a krémet. Keverjük addig, míg sima nem lesz.


Az ital elkészítése a 4. napon:


• 2 liter víz
• 2 csirkemell (az előző este kell megfőzni)
• 2 répa
• 2 hagyma
• 200 g sampinyon gomba

Tisztítsuk meg és vágjuk darabokra a répát. Mixeljük össze a darabokra vágott csirkemellet, répát és a gombát is. Vágjuk apróra a hagymát és adjuk hozzá a többi hozzávalóhoz. Addig mixeljük, amíg puhává és krémessé nem válik. Felmelegítjük a 2 liter vizet, amíg fodrozódni nem kezd (ekkor 70 fokos a hőmérséklet). Lassan keverjük hozzá a krémet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL