FÉSZEK

A 8 legnépszerűbb Feng Shui virágszimbólum titka az otthonodban - Tudtad?

Harmonikus légkört teremthetsz az otthonodban elhelyezett virágokkal, arra azonban mindig figyelj, hogy azok frissek és üdék legyenek. Mindannyian szeretjük a virágokat, annak ellenére, hogy tudjuk-e hogy mit jelentenek a Feng Shuiban, és milyen erőkkel rendelkeznek, vagy sem. Most megismerheted a 8 legnépszerűbb virágszimbólum titkát. 

Jelen esetben nem csak élővirágokról beszélhetünk, hanem gyönyörű virágokat ábrázoló festményekről, textíliákról, tapétákról és kiegészítőkről. Hasznos lehet megismerni a legnépszerűbb virágszimbólumok jelentését, már csak azért is, hogy általuk pozitív energiát csempészhessünk be a lakásba. A virágok a virágzást, a nyitott szívet, az örömöt és a sebezhetőséget jelképezik, arra tanítanak bennünket, hogy éljünk a pillanatnak, hisz a virágok sem tartanak örökké, pompájuk csak átmeneti. A szépség nem örökkévaló, átalakul mássá. Nézzük, hogyan teremthetünk megfelelő légkört, energiákat a virágok segítségével az otthonunkban. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Orchidea

Manapság már minden virágüzletben megtalálhatjuk ezt az egzotikus növényt. A bolygónkon több mint 26 ezer fajta létezik, és bizony a legsokoldalúbb virágszimbólum a feng shuiban. A termékenység jelképe. Tiszták, tökéletesek, és nagyon finom szépség jellemzi őket. A színtől függően az öröm, a kreativitás, a szenvedély energiáit stimulálják.

Fontos, hogy ha feng shui gyógymódként választod az otthonodba, akkor a szín legyen az első, amit kiválasztasz. Például a rózsaszín vagy korall a szenvedély, a kreativitás jelképe, így kiváló, ha a házasságodat szeretnéd rendbe hozni. A fehér a nyugalmat, a tökéletességet, a békét hozza el. Emellett figyelj a cserép színére is, hisz a legtöbb esetben nem vágott virágként veszed meg.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL