FÉSZEK

5 remek módszer, hogyan varázsolhatod pozitívabbá az otthonodat

Egy hosszú nap után mindenki arra vágyik, hogy az otthon melegében a családjával lehessen. Az otthon vigaszt és támaszt nyújt a világban zajló káosz ellen, így azt kell érezned, hogy az otthonod számodra egyfajta menedék. Vigaszt, békét és támogatást kell, hogy nyújtson, és mivel sok időt töltesz otthon, igenis oda kell figyelni arra, hogy minél jobban érezd magad.

 

Ha nem csupán ellazulni szeretnél otthon, hanem egyben feltöltődni is energiával, akkor az alábbi tippek segítségével megtöltheted pozitív energiával az életteredet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

4. Áraszd el otthonodat kellemes illatokkal


A gyertyák, tömjének és illatpermetezők népszerűségének igazán egyszerű oka van, hiszen mindenki imádja a jó illatokat. Gondold el, hol sétálsz el szívesebben, egy bűzlő kuka mellett vagy épp egy süteményesnél? Nyilván az utóbbi lesz a válasz, és bizony az illatok nagy hatással vannak a hangulatodra. Az aromaterápia remek megoldás, hogy ellazulj, megszünteti az álmatlanságot és csökkenti az izomfájdalmakat. Használj gyertyákat, füstölőket, illatpermetezőket, és töltsd meg a lakásodat kellemes aromával, amik segítik a pihenést és ellazulást.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL