FÉSZEK

3 kreatív karácsonyfadísz-ötlet, amit te magad is elkészíthetsz

Ha van egy kis időd karácsony előtt, akkor magadban, de családtagjaid bevonásával is jó szórakozás néhány karácsonyfadíszt készíteni. Ezek a szeretettel alkotott díszek egyedivé varázsolják a fenyőfát, de ajándékba is kiválóak. Íme, ehhez néhány remek tipp.

A gömb tetejétől lefelé építkezve a flittereket egyesével szúrjuk bele a gömbbe, a gombostű segítségével rögzítjük, majd minden egyes darabot picit egymásra csúsztatva alakítjuk ki a flitteres fedést. Kis türelemmel a végeredmény nagyon szép lesz, igazi színjátszós diszkó-gömb hatást érhetünk el. A lógatáshoz való szalagot is egy flitterrel és az ezen átfúrt gombostűvel rögzítjük a gömbre.

Tipp: a szükséges kellékeket hobbi ill. rövidáru boltból szerezhetjük be, minél nagyobb flittereket használunk, annál gyorsabban elkészül majd a díszünk.

A karácsonyfadísz ötleteket a Fine Living megbízásából Csiszár Margaréta kreatív blogger állította össze (http://clashingcolours.blogspot.hu/)

A „Gazdaságos luxus” sorozat epizódjai decemberben hétköznaponként 13:45-től dupla résszel, majd 20:35-kor láthatók a Fine Living csatornán.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL