FÉSZEK

10 mesés ötlet, amivel dekorálhatod a ház kültéri részét és az udvart - Ízléses, mégis takarékos

Biztosan te is számos teraszt és udvart láttál már tele szebbnél-szebb bútorokkal, melyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. A minőségi dekorációt persze meg kell fizetni, ám aggodalomra semmi ok, rengeteg „Csináld magad” ötlet létezik, melyek könnyen kivitelezhetők és viszonylag olcsók.

Nem csupán szebbé varázsolhatod a teraszt és a kültéri részeket, hanem úgy alakíthatod ki a saját mikrokörnyezetedet, hogy valóban otthonos és hangulatos legyen. Hasonlóan működik ez, mint a lakásban lévő belső tér kialakítása, és azért válik be, mert ezáltal megjelenítheted a saját stílusodat. A terasz dekorációján át, a verandával kapcsolatos ötletekig, bármit kipróbálhatsz.

{KEPGALERIA}

Dobd fel a bejáratot néhány dekorációs elemmel

Ez nem csupán arról szól, hogy megfelelő-e a járdaszegély, az ördög ugyanis a részletekben rejlik. Ha például a házszám kissé olcsóbb és műanyag verzió, akkor máris elillanhat a tökéletes összkép. Számos módja van annak, hogyan dobhatod el, ám érdemes pár dologra odafigyelni.

Ügyelj arra, hogy a számok stílusa megfeleljen a lakás korának és stílusának.  Érdemes megvilágítani a házszámot, kültéri világítással, hogy láthatóbb legyen. Legyen egyszerű, ízléses és könnyen olvasható. Vannak ugyanis olyan túldíszített házszámok, amelyeket távolabbról már lehetetlen elolvasni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL