FÉSZEK

10 mesés ötlet, amivel dekorálhatod a ház kültéri részét és az udvart - Ízléses, mégis takarékos

Biztosan te is számos teraszt és udvart láttál már tele szebbnél-szebb bútorokkal, melyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. A minőségi dekorációt persze meg kell fizetni, ám aggodalomra semmi ok, rengeteg „Csináld magad” ötlet létezik, melyek könnyen kivitelezhetők és viszonylag olcsók.

Nem csupán szebbé varázsolhatod a teraszt és a kültéri részeket, hanem úgy alakíthatod ki a saját mikrokörnyezetedet, hogy valóban otthonos és hangulatos legyen. Hasonlóan működik ez, mint a lakásban lévő belső tér kialakítása, és azért válik be, mert ezáltal megjelenítheted a saját stílusodat. A terasz dekorációján át, a verandával kapcsolatos ötletekig, bármit kipróbálhatsz.

{KEPGALERIA}

Köszöntsd a vendégeket olyan ajtóval és bejárattal, mely tükrözi a stílusodat

Ha a lábtörlő csak a praktikumnak felel meg, de kevéssé stílusos, akkor érdemes ezt a részt feldobni kissé. Amikor a vendégek megérkeznek, az első, amit megpillantanak, az bizony a lábtörlő lesz. Mindezt vedd figyelembe. Ha valamilyen jópofa üdvözlő szöveg van rajtuk, érdemes beszerezni egy-egy ilyet és mivel nem borsos az áruk, így akár minden szezonban lecserélheted őket egy aktuálisabbra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL