FÉSZEK

10 mesés ötlet, amivel dekorálhatod a ház kültéri részét és az udvart - Ízléses, mégis takarékos

Biztosan te is számos teraszt és udvart láttál már tele szebbnél-szebb bútorokkal, melyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. A minőségi dekorációt persze meg kell fizetni, ám aggodalomra semmi ok, rengeteg „Csináld magad” ötlet létezik, melyek könnyen kivitelezhetők és viszonylag olcsók.

Nem csupán szebbé varázsolhatod a teraszt és a kültéri részeket, hanem úgy alakíthatod ki a saját mikrokörnyezetedet, hogy valóban otthonos és hangulatos legyen. Hasonlóan működik ez, mint a lakásban lévő belső tér kialakítása, és azért válik be, mert ezáltal megjelenítheted a saját stílusodat. A terasz dekorációján át, a verandával kapcsolatos ötletekig, bármit kipróbálhatsz.

{KEPGALERIA}

Köszöntsd a vendégeket olyan ajtóval és bejárattal, mely tükrözi a stílusodat

Ha a lábtörlő csak a praktikumnak felel meg, de kevéssé stílusos, akkor érdemes ezt a részt feldobni kissé. Amikor a vendégek megérkeznek, az első, amit megpillantanak, az bizony a lábtörlő lesz. Mindezt vedd figyelembe. Ha valamilyen jópofa üdvözlő szöveg van rajtuk, érdemes beszerezni egy-egy ilyet és mivel nem borsos az áruk, így akár minden szezonban lecserélheted őket egy aktuálisabbra.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL