EZOTÉRIA

Vár rád valahol egy tanítás! - A Bölcsességet Keresők Tarot kártyája elárulja, hol találod

Szerző:
Szabó Anna
A Bölcsességet Keresők Tarot kártyája elárulja hol, vagy éppen kinél, esetleg milyen körülmények között találod meg azt a tanítást, bölcsességet, útmutatást, amire épp szükséged van. Ha úgy érzed, erre most nagyon rászorulsz, mindenképpen fordulj segítségért a kártyához, de akkor is érdemes lehet, ha jelen pillanatban úgy véled, minden rendben van körülötted. Mert egy bölcs tanács mindig jól jön!

 

A színes, misztikus, gazdag világgal rendelkező, Jung féle pszichológiai elemeket tartalmazó Bölcsességet Keresők Tarot kártyája elárulja, hol, kinél vagy mely eseményben kellene keresned azt a tanítást, ami éppen rád vár. Minden tanítás közelebb visz bennünket a boldogsághoz, az álmainkhoz, az elégedett élethez, a személyiségünk fejlődéséhez, ezért ajánlatos húznod egy lapot, hogy megtudd, hol vár rád a bölcsességed!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL