Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mivel gyógyíthatod meg a testedet és a lelkedet? - A Sámán Gyógyító jóskártya elárulja

Szerző:
Szabó Anna
A sámán az a bölcs személy, aki képes kapcsolatot teremteni a túlvilággal, a test és a lélek között, ezáltal gyógyító tevékenységet is ellát. Nem csak a környezetben látja meg a természetes gyógyszereket, hanem tudja jól, hogy a gyógyító erő bennünk lakozik. A Sámán Gyógyító jóskártya most felfedi előtted, hogy mivel gyógyíthatod meg a testedet és a lelkedet egyaránt!

 

A Sámán Gyógyító jóskártya segít azoknak, akik testi vagy lelki betegséggel küzdenek, illetve akik szeretnének tudatosabb, egészségesebb életet élni. Az ősi szimbólumokat és sámán világot idéző jóskártya megmutatja egy bölcs tanácsba foglalva, hogy mivel gyógyíthatod meg a testedet és a lelkedet. Persze ez nem orvosi tanács, ez csupán egy kiegészítő lehetőség, amivel gyorsabban és hatásosabban érheted el a gyógyulásodat!


Ha felkészültél, húzz egy lapot, és fedezd fel, milyen üzenetet rejt számodra!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL