Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mit pillantasz meg elsőként a képen? - Elárulja, mitől tartasz titkon a szerelemben

Szerző:
Szabó Anna
A szerelem egy nagyon izgalmas és nagyszerű élmény, és sokkal egyszerűbb az ezzel kapcsolatos pozitív érzéseket megosztani, mint beszélni azokról a félelmekről, melyek esetlegesen gyötörnek. Ám csak azért, mert éppen nem beszélsz ezekről a félelmekről, még nem jelenti azt, hogy ne tartanál egyes dolgoktól a szerelemben. Ezek az aggodalmak szinte mindenkiben ott vannak, de muszáj kideríteni őket.

 

Sokszor azonban még magad előtt is rejtve van mindez, hiszen ezek a félelmek a tudatalattid mélyén rejtőznek. Érdemes feltárni ezeket az aggodalmakat, mivel így sokkal könnyebben nyílhatsz meg egy kapcsolatban és könnyebben adhatod át magad a szerelem érzésének.  De ne aggódj. Igenis képes vagy arra, hogy a szerelemmel kapcsolatos félelmeidet leküzdd, az alábbi személyiségteszt például kiváló eszköz arra, hogy feltárd, mi rejlik a lelked legmélyén és mik a legféltettebb titkaid a szerelemmel kapcsolatban.

Mit láttál a képen elsőként? Olvasd el az elemzést, és ismerd meg azokat a félelmeket, amelyek a szíved legmélyén gyötörnek a szerelemmel kapcsolatban.

 

Egy férfi arca

Egy nő könyvvel a kezében

Egy férfi csuhában

A távolban lévő nő

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

ezotéria önismereti teszt pszichológai teszt személyiségteszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL