EZOTÉRIA

Mit kellene tenned, hogy végre pozitívan változzanak a dolgok körülötted? - A Dharma kerék elárulja!

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, hogy minden stagnál körülötted? Hiába is várod, nem jönnek a változások? Folyton falakba ütközöl? Bármit is teszel, annak nincs látható eredménye? A Dharma kerék a szabályok és a jog ősi szimbóluma a buddhizmusban és elárulja, mit kellene tenned ahhoz, hogy végre pozitívan változzanak a dolgok körülötted! Húzz egy lapot és olvasd a Dharma kerék útmutatását!

 

A kerék küllői a buddhizmus nyolcágú ösvényét jelképezik: helyes szemlélet, helyes szándék, helyes beszéd, helyes cselekvés, helyes élet, helyes erőfeszítés, helyes éberség, helyes elmélyedés. Aki mind a nyolcat tudja teljesíteni, az abszolút jó úton jár.


Ha úgy érzed, elakadtál és bármit is teszel, nem érnek utol a változások, akkor képzeletben pörgesd meg a Dharma kereket, húzz egy lapot és máris megtudod, mit kell tenned a pozitív változások reményében!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL