EZOTÉRIA

Mit kell tenned, hogy aktivizálhasd a gyógyító erődet? - Hilarion mester megmondja!

Szerző:
Szabó Anna
Hilarion Felemelkedett Mester az isteni gyógyító energiát testesíti meg és az ötödik sugár képviselője, ami által összeköttetésbe kerülhetünk az isteni gyógyító forrással. Ha szeretnéd aktivizálni a gyógyító képességedet, hogy segíthess magadnak és másoknak, akár testi vagy lelki panaszaik legyenek, ez esetben Hilarion elárulja, miként ébresztheted fel és indíthatod be a gyógyító erődet!

 

Ugyanis mind rendelkezünk a gyógyítás képességével, csak persze nem egyforma mértékben. De Hilarion segíthet rácsatlakozni az isteni gyógyító forrásra, ami által meggyógyíthatod magad, de akár másoknak is segíthetsz. Ha alapvetően is érdekel a gyógyítás, vagy azzal foglalkozol, mindenképpen érdemes kihasználni ezt a lehetőséget! Hilarion és az ötödik sugár zöld fénye meggyógyítja a testet, a lelket és az elmét is.


Ha szeretnéd tudni, miként érheted el ezt az erőt, húzz egy lapot és megtudod!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL