EZOTÉRIA

Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Szerző:
Szabó Anna
Ez az orákulum megmutatja, melyik színre szomjazik az aurád, vagyis milyen úton jár a Lelked. A sorsunk folyamatosan változik attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk, és milyen az aktuális energiaszintünk. Mi az, amire igazán vágysz? Mit próbál üzenni a lelked? Nézzük, megtaláljuk-e a logikus magyarázatot arra, hogy „miért pont azt a piros inget veszed fel, valahányszor állásinterjúra mész”!

 

A Mágikus Szín Orákulum


A színek a Fény energiájának különböző frekvenciái. A metafizikai és mágikus értelemben ez azt jelenti, hogy a színek varázserők vibráló hullámai, amelyek örökké ragyognak, és misztikus erőt árasztanak. Egyáltalán nem nehéz használni a színek varázsát, hiszen már most is ezt csinálod, ahogyan mindenki más is (még úgy is, hogy legtöbben nem is tudnak róla).


A Színek Mágiája


Nem véletlenül választottad azt a blúzt, amit éppen viselsz. Valami benned pont ezt választotta a többi helyett. Valószínűleg a szín volt az oka. Észrevetted már, hogy vannak olyan időszakok, amikor csak ugyanolyan színű ruhákat és dolgokat vásárolsz? Lehet, hogy egész életedben egyetlen színre szomjaztál, de ahogy felnőttél, ez megváltozott. A színek, amiket egykor utáltunk, most legjobb barátaink lehetnek, és fordítva.


Minden szín energia


A Kínai Orvoslásban, ebben az ősi, mégis kifinomult rendszerben, úgy hitték, hogy azokat a színeket szeretjük és viseljük, amelyek valamilyen formában hiányoznak belőlünk. Például ha mindig feketét hordasz, akkor a hiányzó (kínai) víz elemet szeretnéd visszaállítani az életedben és az aurádban is. Úgyhogy most nézzük... melyik szín vonzz a legjobban?


Válaszd ki azt a színt, amelyik a legjobban vonz, és fedezd fel, milyen úton jár most a lelked!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL