EZOTÉRIA

Életed mely területét aranyozza be 2018-ban a mágikus aranygyapjú? - Húzz egy lapot, és kiderül!

Talán ismerősen cseng az ókori görög mondából ismert aranygyapjú, ami az Athamasz Iólkoszi király nyájához tartozó aranygyapjas kos bőre. A mítosz szerint a gyapjú képes egész régiókat megvédeni a háborútól és a támadásoktól, de mivel mégiscsak aranyból van, így képes bearanyozni az ember életét, szerencsét és boldogságot hozva. Neked vajon életed mely területét aranyozza be jövőre?

 

Theophané makedóniai királylányt elszöktette a tengeristen, Poszeidón a sok kérője elől. Ám a kérők megtalálták, ezért Poszeidón báránnyá változtatta és nászukból született egy aranyszőrű kos.

Később Athamasznak, Théba királyának első, isteni feleségétől két gyermeke született: Phrixosz herceg és Hellé hercegnő. Második felesége féltékeny mostoha volt, aki éhínségbe taszította az országot. A jósok azt mondták neki, hogy az állítólagos haragvó Isten csak a királyi gyermekek feláldozásával nyugszik meg. De szerencsére az isteni anya a gyermekek segítségére sietett és a kos Kolkhiszba menekítette őket. Végül az aranygyapjast Kolkhiszban feláldozták Poszeidónnak, majd lenyúzott bőrét egy fára akasztották.

 

Most pedig azt árulja el neked ez a mágikus aranygyapjú, hogy a te életednek mégis mely területét fogja bearanyozni! Hol várhatod a szerencsét és a boldogságot? Húzz egy lapot és megtudod!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL