DIVAT

Így válaszd ki a testalkatodhoz illő tökéletes ruhát - Legyen tökéletes a megjelenésed!

Felpróbálsz egy ruhát, melybe beleszerettél a kirakatban, ám egész egyszerűen borzasztóan áll rajtad. Ismerős helyzet? Nos, nem ez jelenti azt, hogy bármi gond is lenne a testeddel. Egyszerűen annyi történik, hogy nem öltözködsz a testalkatodnak megfelelően. Ám ne aggódj, most olvashatsz néhány tippet arról, milyen ruhadarabokat érdemes viselned ahhoz, hogy remekül nézz ki.

Alma alakú test


Viselj olyan ruhákat, amelyek elrejtik a tested középső részét és a derekadat. A V-nyakú ruhák, amelyek derék fölött vannak összehúzva, illetve az ilyen jellegű felsők és kötött ruhák, emellett az A-vonalú ruhák csodásan fognak mutatni rajtad. Válassz olyan darabokat, amelyek az egész hasi részt elfedik és kiszélesednek a csípőnél.


Kerüld a kettős gombolású kabátokat, a szűk felsőket, amelyek rátapadnak a hasadra és kihangsúlyozzák azt. Válassz réteges felsőket, összehúzott topokat és tunikákat.


Ne viselj nagyon szűk farmert és egyenes szabású nadrágot, ha picit túlsúlyos vagy. Az alul kiszélesedő nadrágok hátsó zsebbel és a trapéz szárú farmerek előnyösebbek számodra. Ahelyett, hogy az övet a derekadon viselnéd, inkább a mell alatt összehúzott felsőket viselj, ami eltereli a derekadról a figyelmet és az előnyös részeket hangsúlyozza ki.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL