Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

"A"

"A" vércsoport


Jelleme

A felszínességet nem ismeri semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit, vagy sehogyan. Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben. Gyakran habozik, hogy egy privát kapcsolatba belemenjen-e, mert előtte alaposan átgondolja, hogy képes lesz-e eleget tenni a vele szemben támasztott elvárásoknak anélkül, hogy hivatása meg ne sínylené. Minden esetre, ha valamit nem tud felvállalni, azt nyíltan, előre közli. Ez az attitűd gyakran arra vezet, hogy minden igyekezete ellenére magányos, emberkerülőnek tűnik. Ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti. Alkalomadtán kevésbé tűnik barátságosnak, mivel az foglalkoztatja főleg, amivel éppen foglalkozik. Így ennek a típusnak az a hátránya, ami az előnye.

Karrier

Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladatok végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Gyakran kerülnek ki közülük, az úgy nevezett csúcsmenedzserek. Ha azonban olyan feladatot kell ellátnia, amely nem nyerte meg kellőképpen tetszését, azt csak nagy nehézségekkel, belső kényszerrel képes megoldani, egyszerűen azért, mert nem tud kötelességből cselekedni.

Szerelem

Sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem győződik róla, hogy a legjobbat választotta. A személyes kapcsolat kezdetén "tabula rasa"-t csinál: mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont döntött, a végsőkig kitart.


Vissza a vércsoportokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL