A hét kupa

 

A hét kupa lap valószínűleg akkor jelenik meg, amikor kísértésbe esel. Ezen a kártyalapon hét aranyszínű kehely található, amelyek mindegyike csordultig van. A kép meglehetősen kaotikus, amely azt a sok lehetőséget tükrözi, amik hamarosan megjelennek az életedben.
Olykor megeshet az is, hogy nem tudsz választani a lehetőségek közül, ám ez viszonylag ritkán fordul elő. A hét kupa lap ugyanis rámutat arra, hogy mindig fel kell állítanod egy prioritási sorrendet.


A kapcsolatorientált egyéneknél a hét csésze gondot is jelezhet. Ha már kapcsolatban vagy, akkor azt is jelentheti, hogy valamilyen változás következik be a kapcsolatodban. Érdemes tárgyilagosan átértékelned a kapcsolatodat. Őszinte vagy teljesen a partnereddel szemben és tudatod vele a szándékaid?


Ha szerelmet keresel, akkor azt jelezheti, hogy a kezdődő szerelmi kapcsolataid nem feltétlenül indulnak a legjobban, ezért, ha valakiben nem vagy biztos, először még óvatosan közelíts az illető felé.


A kártyalap valószínűleg azt próbálja meg üzenni, hogy a potenciális partnerjelöltek nem mindegyikével kell szerelembe esned.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL