3

 

Kulcsszavak: stressz és szorongás

Üzenet: A belső kételyek és a félelem érzelmei erősek. Ez egy stresszes időszak, de kérlek, ne aggódj túl sokat. Az elméd rengeteget dolgozik most – mindent túlgondolsz és az érzelmeid is kaotikusak. Az Univerzum azt üzeni, hogy bár a jelen nehéz, de ez el fog múlni. Hajlamos vagy az önostorozásra, és beleragadsz a körforgásba. Most az Univerzumnak lehetősége van megerősíteni téged abban, hogy szeretve vagy, és gyógyítással és erővel támogat téged mindenkor. Szakíts időt magadra, és csinálj valami olyasmit, amitől igazán jól érzed magad. Aludd ki magad, és egyél laktató ételeket. Spirituális lény vagy egy fizikai testben, és ha odafigyelsz arra, hogy a tested megkapjon mindent, amire szüksége van, azzal elősegíted, hogy az érzelmi, mentális és spirituális részeid megkaphassák azt a gyógyító figyelmet, amire most szükségük van. Nézz előre és lassan engedd el a múltat.

Kristály – Napkő


Ez a nagyszerű kristály segít csökkenteni a félelmet és a stresszt. Segít abban, hogy erősnek, élettel telinek és lelkesnek érezd magad. Helyezd a szakrális csakrára mindennap 20-40 percre, és ezzel újra megtöltöd magad élettel.

Csakra – Szakrális (Swadhisthana)


A szakrális csakra stimulálásával felélesztheted azokat az energiákat, amelyekre szükséged van, hogy élvezhesd ezt az időszakot. A szexualitásunkat is ez a csakra szimbolizálja. Élvezd!

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL