A leválás angyala

 

„Megtalálod a boldogságot a rabságon túl, ha képes vagy feltétel nélkül szeretni."

Olyan helyzetben vagy, amikor életedet a körülmények és a terhes kötelezettségek határozzák meg. Adj elsőbbséget azoknak a dolgoknak, amelyek leginkább felkeltik érdeklődésedet, haladj afelé, ami fontos számodra, és ne hagyd holnapra azt, amiről úgy gondolod, hogy ma kellene megélned. Még akkor sem, ha számos olyan kötelezettséged van, ami ezt megakadályozná. Senki nem fogja elvégezni helyetted, és biztos lehetsz benne, hogy ha eddig ráért, akkor ráér még egy kis ideig. Az első te magad vagy! Fontos, hogy teljes szabadsággal éld az életedet, emelkedj felül a körülményeken, és értékeld mindazt, ami benned rejlik.

Elérkezett a pillanat, hogy biztonsággal és önbecsüléssel átitatva leválj a magról, mely által szárba szökkenhettél, itt az ideje, hogy kivirágozz, és megéld azokat a dolgokat, amelyek a szíved mélyén rejtőznek. Az őszinteség akkor kezdődik, amikor szabályozzuk érzelmeinket, és tiszteljük a környezetünkben élőket, nem ítéljük el őket semmilyen módon, és támogatjuk a döntéseiket, megosztva velük az életünket szeretetben és szabadságban.

Angyali tanács: Az élet csodálatos, attól a pillanattól fogva, hogy képesek vagyunk feltétel nélkül szeretni. A nagylelkűség a bensőnkből fakad, mely utat mutat a barátságnak és a szeretetnek. Itt az idő, hogy felszabadulj! Bármelyik pillanatban történhet valami csodálatos dolog, számtalan lehetőséget mutatva neked, a munka és magánélet terén egyaránt.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL