Pánikba esel

 

Jó vagy a problémamegoldásban, de ha beüt a pánik, egyszerűen nem találsz megoldást. Stresszelsz és elveszettnek érzed magad, ha szembe kell nézni a problémákkal. Amikor érzed, hogy baj van, nyugtasd le magad, hogy tisztán láss, így könnyebben meg tudsz birkózni a nehézségekkel

Erősséged: hihetetlenül pozitívan gondolkodsz a jövőről. Ha vizsgázni mész, nem aggódsz, bízol abban, hogy könnyű kérdések lesznek. Azonban, ha valami rosszul sül el, pánikba esel, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te már előzőleg kialakítottad a fejedben. 

Korlátaid: mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látsz, pedig ideje lenne végre szembenézni a valósággal. Ha baj van, nem tudsz gyorsan és helyesen dönteni, pánikba esel, tombolsz, sírsz, akár depresszióba is képes vagy esni.


Legfőbb leckéd az, hogy tanulj meg alkalmazkodni másokhoz és a különböző helyzetekhez, próbálj meg előre gondolkodni, ne csak jó dolgokra számíts, így kevesebb meglepetés érhet. Meg kellene tanulnod irányítani az érzelmeidet, amiben nagy segítségedre lehet a relaxáció.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL