Ervin

 

Erwin 3 év körüli ivartalanított kan.Erwint költözéskor gazdái elfelejetették összecsomagolni, egyszerűen otthagyták az eladott háznál.

Mókás kis lény, tacskó lábakon száguldozó spániel tekintetű kishörcsög. Szóval Ő egy igaz 3 az 1-ben kutya. Kishörcsög a többi kutyával, mellső lábai kicsit csámpásak és rövidebbek, mint a spánieleké, de tekintete, meleg, barna szemei, igazi spánelnézése még az Őt befogó gyepmestert is átverte, ezért is szólt nekünk, hogy ismét bajban egy spániel.
Erwin igényel azért némi tapasztalatot, mert ha Ő egyszer menni akar (és mindig akar, ha nyílik a kapu), zokon veszi, ha ebben megállítják. Makacs fejében tisztázni kell, a morgás nem kívánatos viselkedés, de ez nem igényel komoly diplomát, pusztán következetes nevelést és határozott fellépést. Cserébe Ő figyelmes hallgatóság, mindeközben úgy ül, mint a rágcsálók a sivatagban, valóban érdekes és mókás látvány, ezzel mindig meg is győzi az ideiglenes befogadót, megértette a leckét (hiába, a spánielek tekintetének könnyű bedőlni).
Ha valaki kíváncsi a természet csodájára, a minden lében 3 kanál Erwinre, hívja a 06-30-998-3947-es telefonszámot.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL