ANGYALISKOLA

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Legyen az őszi időszakot pont olyan, mint amilyennek szeretnéd! Jöjjön eső, ború, és hideg idő, te varázsolj bele színt! Válassz egyet – vagy akár mindet! – az Ősz Angyalainak imái közül és fordulj hozzájuk segítségért vagy útmutatásért! Szeptember, Október és November Angyala csak arra vár, hogy segíthessenek, de ehhez az kell, hogy Te megtedd az első lépést feléjük!

Egy kellemes őszi estén a szabadban vagy otthonodban az oltárod előtt a gyertyafényben suttogd el a választott imádat majd a végén köszönd meg nekik a segítséget a saját szavaiddal:

{KEPGALERIA}

Felszabadító Ima

Mond el ezt az imát Szeptember Angyalának Urielnek és szabadulj meg a félelmeidtől, a rossz emlékeidtől, rossz szokásiadtól, lelki terheidtől, hiszen Uriel a bűnbánat és az átalakulás angyala is.

„Ó Uriel, lásd a lelkemet, én készen állok! Készen állok arra, hogy megbocsássak magamnak és felszabadítsam a lelkemet. Nem akarom tovább cipelni terheimet, arra kérlek, szabadítsd meg tőlük, engedj megint szabadon lélegeznem. Már nem akarom az önsajnálatot, sem félelmeim rabságában élni, csak arra vágyok, hogy a fényben éljek és szabadon járjak-keljek. Ó Uriel, vedd el tőlem kérlek mindazt, mire már nincs szükségem!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL