Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Így leld meg idén az új szerelmet és a boldog kapcsolatot! - A szerelem angyala segít

Szerző:
Szabó Anna
Keresed a párodat, a lelki társadat? Vagy csak szeretnéd, ha boldog és kiegyensúlyozott lenne a párkapcsolatod? Akkor van néhány dolog, amit meg kellene tenned ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy idén megvalósuljanak a vágyaid. Kövesd Anael, a szerelem angyalának útmutatásait és rövidesen megleled az új kedvest, illetve eléred azt, hogy kapcsolatod olyan legyen, mint amilyennek szeretnéd!

A Vénusz Évében járunk, és ha igazán megakarod lelni a párodat vagy elérnéd a boldog párkapcsolati szintet, akkor van néhány dolog, amit meg kell tenned a szerelem és az érzelmek évében! Anael, a szerelem angyala elárulja, mik a teendőid:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Fordíts figyelmet az önszeretetre

A Vénusz nemcsak a szerelem, hanem a szeretet bolygója is. Vagyis rendkívüli szerep jut az évben az önszeretetnek is. Nem az a cél, hogy egoistává fejleszd magad, hanem hogy egészséges keretek között, megtanuld szeretni magad. Mert az első, hogy önmagadat tiszteld és szeresd mert csak akkor fognak tudni mások is így viszonyulni hozzád. Előbb magadat kell tudnod boldoggá tenni és csak azután tudsz majd mást. Ezért kell ezt gyakorolnia minden egyedülállónak, hogy már szingliként is megtanuljanak boldognak lenni. A párban élőknek is van mit e téren tanulniuk mert a kellő önszeretettel érthető el, hogy véget vessenek a féltékenységnek, a birtoklási vágynak, hogy egy egész emberek lehessenek a kapcsolatukon belül is és ne függjenek a kedvesük szeretetétől. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL