ANGYALISKOLA

Így leld meg idén az új szerelmet és a boldog kapcsolatot! - A szerelem angyala segít

Keresed a párodat, a lelki társadat? Vagy csak szeretnéd, ha boldog és kiegyensúlyozott lenne a párkapcsolatod? Akkor van néhány dolog, amit meg kellene tenned ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy idén megvalósuljanak a vágyaid. Kövesd Anael, a szerelem angyalának útmutatásait és rövidesen megleled az új kedvest, illetve eléred azt, hogy kapcsolatod olyan legyen, mint amilyennek szeretnéd!

A Vénusz Évében járunk, és ha igazán megakarod lelni a párodat vagy elérnéd a boldog párkapcsolati szintet, akkor van néhány dolog, amit meg kell tenned a szerelem és az érzelmek évében! Anael, a szerelem angyala elárulja, mik a teendőid:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Add önmagadat és ne szerepelj

A Vénusz évében rendkívül fontos az is szerelem szempontjából, hogyan fejezed ki magad, és nem csak érzelmileg, hanem egyáltalán, miként nyilvánul meg a személyiséged. Röviden-tömören, hagyd a taktikázást, a szereplést és merd önmagadat adni. Az első randin és párban is minden áldott nap. Az őszinteség, a nyitottság, az egyenesség lesz mondhatni a nyerő és mi magunk, az egyéniségünk. Ezzel meg lehet spórolni a potya köröket is, a későbbi kellemtelenségeket, hogy hetekkel később derül ki, hogy két fél nem is illik össze. A pároknak is sokkal könnyebb lesz a kapcsolatuk azáltal, hogy nem kell találgatniuk mit akarhat a másik, hanem eleve tudják azt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL