ANGYALISKOLA

5 jó tanács az angyaloktól, mi az, amit érdemes megtenned Szent Iván-éj napján

Közeleg a mágikus Szent Iván-éj az év legrövidebb éjszakája. Kissé furcsának tűnhet az angyalok 5 jó tanácsa, hogy mit érdemes megtenned Szent Iván-éj napján, mert azt gondolhatod távol áll tőlük, hogy pogány szokásokra csábítsanak, hogy teremtő erejű örömtüzeket gyújts és útmutatót adjanak ahhoz, hogyan teljesítsd a kívánságaidat! Csakhogy nekik a te lelki egészséged és a boldogságod a fontos!

2. Kérj áldást!

Akár az örömtűz fényében, akár egy halk ima keretei között, de kérj ezen a napon bátran áldást az égiektől. Azok, akiknek szerelemmel kapcsolatos kérésük van, még egy kis előnyt is élveznek, ugyanis a hiedelmek szerint ezen az éjszakán a szerelmesek szíve egymásra talál. Ennek az alapja lehet az is, hogy a hónap istennője a római Juno a család és a házasság asszonya, aki ráadásul ezen az éjszakán bájjal, csáberővel, szépséggel, termékenységgel és egészséggel ajándékozza meg a szerelmes hölgyeket. Szóval lehetsz egyedülálló vagy társaskapcsolatban élő, ha van szerelem, vagy annak a vágya a szívedben, akkor feltétlenül fordulj az égiekhez!
És ha még arra is bátorkodsz, hogy háromszor átugorj egy tűzrakást, - ami jelképesen lehet egy gyertya is - akkor végképp elkönyvelheted magadnak Szent János, azaz Szent Iván áldását. Hiszen ezen a napon zajlik a fény és a sötétség küzdelme, ezért a keresztényeknél ez Keresztelő Szent János ünnepe. Azért lett mégis Iván, mert a régi magyar és a délszláv nyelvekben az Iván és a Jován nevekkel egyezik.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL