ANGYALISKOLA

5 jel, hogy a sötét erők átvették az uralmat az életedben és észre sem vetted

Mindegy, hogy a sötét angyalok, vagy éppen a démonok, de a gonoszság erői már átvették az uralmat az életedben és talán még csak fel sem tűnt neked vagy nem is sejted, hogy ők irányítják az életedet. Ez az 5 jel segít észrevenned, ha valóban így van, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy elűzd őket és negatív befolyásukat. Mert biztos lehetsz abban, amíg ők ténykednek, te veszélyben vagy!

 

A kezdetleges jelei annak, hogy a sötét erők elkezdték feletted az uralmat:

  • Gyakori indokolatlan félelem
  • Sűrűn van rossz érzésed
  • Egyre többet kételkedsz magadban vagy másokban
  • Többször vagy depressziószerű állapotban (fáradt, kedvtelen, érdektelen, pesszimista vagy)

De az alábbi 5 jel már egyenesen arra utal, hogy már be is következett a baj:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Már nincs hited

Hiszed vagy sem, ez az egyik legrosszabb jel. Ugyanis a hit képet megvédeni és reményt adni. De ha már azt érzed, hogy nem hiszel abban, hogy bármi jó történt veled, hogy szerethetnek, hogy segíthetnek rajtad, és inkább kezded azt vallani, hogy te ezt érdemled, akkor már nagyon erős a befolyásuk feletted. A hit védőbástyaként működik és mint láthatod, ők mindent megtesznek azért, hogy te elveszítsd, hogy rosszul érezd magadat testben és lélekben egyaránt. Ellehetetlenítik az életedet, elvágják az örömforrásaidat, sőt, igyekszenek bebizonyítani annak az ellenkezőjét, amiben hiszel. Hit nélkül már jóformán szabad préda vagy nekik, könnyű zsákmány, akivel bármit megtehetnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL