ANGYALISKOLA

5 jel, hogy a sötét erők átvették az uralmat az életedben és észre sem vetted

Mindegy, hogy a sötét angyalok, vagy éppen a démonok, de a gonoszság erői már átvették az uralmat az életedben és talán még csak fel sem tűnt neked vagy nem is sejted, hogy ők irányítják az életedet. Ez az 5 jel segít észrevenned, ha valóban így van, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy elűzd őket és negatív befolyásukat. Mert biztos lehetsz abban, amíg ők ténykednek, te veszélyben vagy!

 

A kezdetleges jelei annak, hogy a sötét erők elkezdték feletted az uralmat:

  • Gyakori indokolatlan félelem
  • Sűrűn van rossz érzésed
  • Egyre többet kételkedsz magadban vagy másokban
  • Többször vagy depressziószerű állapotban (fáradt, kedvtelen, érdektelen, pesszimista vagy)

De az alábbi 5 jel már egyenesen arra utal, hogy már be is következett a baj:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Néha nem vagy önmagad

Megfigyelted már, hogy mostanában sok olyat teszel, ami máskor eszedbe sem jutna? Például hangosan megszólod a buszon azt, aki tolakodik? Vagy sokkal agresszívebben vezetsz? Gondolkodás nélkül kimondod, amit gondolsz vagy érzel és ami általában cseppet sem hízelgő? Aztán hirtelen az jut eszedbe, hogy ez nem is te vagy. Mert tényleg kezdesz kifordulni önmagadból. Ez nagyon is annak a jele, hogy a sötét erők rád telepedtek és belemásznak a fejedbe, olyan dolgokra kényszerítenek, tetetnek meg veled, ami nem te vagy és máskor távol állna tőled. Pláne az agresszió. Azt hinnéd, csak kimerült vagy, esetleg érzékeny, ám ők azok, akik szándékosan növelik benned, hogy kiabálj a saját gyerekeddel vagy hogy összetéveszd az élvezetet a bántalmazással és akár az ágyban okozz fájdalmad a kedvesednek. Minél agresszívebb vagy, annál inkább elveszíted a kontrollt és ők arra várnak, hogy te szépen felrobbanj és összetörj vagy valami igen csúnya dolgot tegyél.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL