ANGYALISKOLA

5 fontos dolog, amit a sorsoddal kapcsolatban tudnod kell! - A Sors Angyalainak üzenete

Talán már tudod, hogy mi a sorsod és hogyan teljesítsd be. Egyáltalán megérted, mi az a sors és hogyan működik. Meglehet, hogy már nincs is szükséged a Sors Angyalainak Uriel, Hachamel és Melathiel üzenetére, de ők még is kérésre pontokba szedték az 5 legfontosabb tudnivalót, ahhoz, hogy Te teljes életet élhess, úgy, hogy mindent megértesz magad körül!

 

Hachamel a helyes megtalálásának, az életútnak és a sorsnak az angyala.

Melathiel az életút, és a sorsfeladat angyala.

Uriel arkangyal pedig, mint az Akasha Krónika őrzője, szintén tudomása van a sorsunkról.

Fordulj bátran bármelyik angyalhoz, akik segítenek megérteni és feltérképezni a Sorsodat, kezdve ezzel az 5 dologgal, amit tudnod kell...

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. Ismerd meg a Sorsodat!

Nem biztos, hogy a számok, a kártya, a jósgömb, maradéktalanul képes erre neked válaszolni és komplett elemzést adni arról ki vagy és miért vagy itt. De megpróbálhatod. Hiszen ezek ezt a célt szolgálják, hogy utat mutassanak. Azt kell megfogadnod belőle, amit érzel, hiszen ahogy említettük, az életed és a jövőd még alakul. Az persze más kérdés, ha olyan penge látnokot fogtál aki kapcsolatban van az égiekkel, vagy az angyalokkal és képes meglátni magát a Sorsot és a sorsszerű eseményeket.

Ha erős késztetést érzel valami iránt, hogy azzá kell lenned vagy meg kell tenned, figyelj oda, mert nem ok nélkül érzed. Minden ember kapcsolatban áll valamilyen szinte az Istennel, avagy a Sorsával, éppen ezért tudhat, érezhet meg dolgokat.
Ha megismered a Sorsodat és beteljesíted, nem csak gazdagabbá, teljesebbé válik az életed, hanem jó karmát is nyersz vele, és biztosíthatod, hogy boldog és elégedett élj. Ugyanis ez történik azokkal, akik beteljesítik életük feladatát.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL