Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

10 módszer a Szív Angyalától, amelynek segítségével meggyógyíthatod a szívcsakrádat

Szerző:
Szabó Anna
Nemcsak akkor kell gyógyítani a szívcsakrát, mikor testi vagy lelki bajaink vannak. Mindig érdemes odafigyelni a harmonikus működésére, hogy kellő energiával lássuk el, hogy tudatosan tisztán tartsuk. A Szív Angyala, vagyis Raphael arkangyal a szívcsakra őre elárult néhány értékes módszert, amivel behívhatjuk életünkbe az önszeretetet, megtanulhatunk szeretni, hinni és számos pozitívumot vonzhatunk még be.

 

Őrizd meg szívcsakrád egészségét azzal, hogy odafigyelsz Raphael intelmeire! Ha egészséges a szívcsakrád, akkor harmóniában állsz önmagaddal és a környezeteddel. Szereted önmagadat, könnyen kitudod mutatni az érzéseidet. Ha csupa szív és szereted vagy, megértőbb leszel embertársaiddal és nem fogod azt érezni, hogy mindenki bántani akar, vagyis nem fogod olyan könnyedén magadra venni mások negativitását. Mivelhogy a szeretet közömbösíti a negativitiást, így eleve nehezebben törnek rád a negatív érzések, mert hiszel magadban, a sikeredben, a képességeidben, vagyis helyén van az önbizalmad.

A módszerek segítenek abban, hogy begyógyuljanak a lelki sebeid, magad mögött tudd a múltadat, elmúljon az önbizalom-, és szeretethiány, a depresszió és minden egyéb lelki baj. Márpedig az egészséges lélek, hozzájárul az egészséges testi kondícióhoz is.

A 10 módszer, amivel meggyógyíthatod a szívcsakrádat

1. Egyszerűen mondd ki, hogy „szeretlek”. Találj módot arra, hogy tettekben vagy szavakban, kifejezhesd a szeretetedet. Ne csak a szeretteiddel szemben, hanem gyakorold ezt másokkal szemben is. Öleld meg, csókold meg, simogasd meg őket. Számtalan módszer létezik arra, hogy a másik tudtára adjuk, mit érzünk iránta és mennyire fontos. Tégy arról, hogy minden nap jelen legyen a szeretet az életedben és a környezetedben.

 

2. Mindig légy nyitott az érzelmeidre. Fontos, hogy ne nyomd el magadban az érzéseidet. Inkább légy tudatában, akár kellemes, akár kellemetlen az érzés. Figyeld magadat rendszeresen, hogy mit érzel önmagaddal és másokkal kapcsolatban. Légy őszinte velük és magaddal is. Ha elnyomod őket, csak fájdalmat és betegségeket fogsz okozni magadnak, de akár még másoknak is!

3. Gyakorold az elfogadást! Illetve, ha valami nem tetszik önmagaddal, az életeddel kapcsolatban, miért nem változtatsz rajta? Ha pedig olyan dolog, amin nem lehet, mert már megtörtént vagy nincs hatalmad felette, akkor fogadd el, de szívből! Ám amíg harcolsz ellene, rágódsz rajta, csak sérüléseket okozol magadnak és esetleg másoknak is. Az elfogadás a gyógyulásodat szolgálja.

4. Engedd el azokat a dolgokat, amik nem szolgálnak, legyenek azok negatív, téves, elavult hiedelemrendszerek, vagy akár személyek, akik hátráltatnak és visszafognak. Ijesztő és nehéz lehet, érzelmileg megterhelőnek érezheted az elválást, az elengedést, de utána sokkal felszabadultabb és energikusabb leszel, ami egy sor pozitív eseményt idéz elő az életedben! El kell engedned a régi, a rosszat ahhoz, hogy behívhasd az újat, a jót.

5. Használd a "YAM" mantrát, ami a szívcsakrához kapcsolódik. Bárhol, bármikor ismételgetheted, annyiszor, ahányszor jól esik, és közben érezd, hogy a szíved energiával, melegséggel, pozitivitással telik meg.

 

6. Használj minél több zöld színt! Hiszen a zöld a szívcsakra színe. Vagyis viselj több zöld ruhát, legalábbis felsőt, esetleg zöld ékszereket, ásványokat, amik szintén erősítik a csakrát. Ilyenek a rózsakvarc (színben ő kivételt képez), aventurin, jáde, malachit.

7. Menj minél többet a természetbe, ami szintén zöld. A természet alapból tele van tiszta és friss energiával. Engedd, hogy a zöld vibráció megtisztítson és meggyógyítson, de előtte engedd ki magadból a fáradt, káros, negatív energiákat. Hagyd, hogy a föld, a fák, magába szívja és utána töltődj fel!

8. Adj hálát rendszeresen! A legjobb, ha minden nap! Mondj el egy imát Istennek, az angyaloknak, bárkinek, akinek szeretnél vagy csak egyszerűen gondold át, mi mindenért lehetsz hálás. Ezzel nem csak a Vonzás Törvényét sikerül működtetned, hogy a pozitív gondolatok és érzések még több pozitivitást szülnek, hanem a hála érzete erősíti a szívet, felébreszteni benne a szeretet érzését, mert eszedbe juttatja, hogy mennyi olyan dolog van az életedben, amit szeretsz.

 

9. Gyakorold a megbocsátást! Ez elengedhetetlen a jól és egészségesen működő szívcsakrához. Meg kell bocsátanod magadnak, a hibáidat, mindazt, amivel magadnak vagy másoknak ártottál. Természetesen másoknak is meg kell tudnod bocsátanod, hogy megsértettek, megbántottak, cserben hagytak, rútul bántak veled. Nem lesz könnyű, bele telhet egy kis időbe, de ha szívből gyakorolod, akkor sikerülni fog! Amíg őrzöd a múlt sebeit, a fájdalmat, képtelen vagy meggyógyulni és csak tovább mérgezed magad.

10. Használj minden nap olyan pozitív megerősítéseket, minthogy: „A szívem tele van szeretettel/boldogsággal.” Vagy: „Szeretem magamat és az életemet.” Legyenek meg a mindennapos pozitív megerősítéseid.  Ezek a mantrák segítenek gyökeret növeszteni a szeretetnek az életedben és minél jobban hiszel a szavaidban, annál hatásosabbak!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL