ÁLLATI CUKISÁGOK

Szerető gazdira vágyó kutyusok, cicusok!

Rengeteg kutyus kóborol szabadon, akiknek előbb-utóbb az lesz a sorsuk, hogy sintértelepre kerülnek, és ha nem kapnak időben segítséget, bizony elaltatják Őket. Lelkes csapatunk megpróbál minél több kisállatnak szerető, lelkiismeretes gazdit és ezáltal végleges otthont találni. Segítenél? 

 

Kedves Olvasóink!

Az alábbiakban láthatjátok azokat a kutyákat, akik sürgősen szerető, gondoskodó gazdit keresnek. A kutyák képeit folyamatosan töltjük fel, Nektek mindössze az a dolgotok, hogy kiválasszátok azt a kis árvát, akit el tudnátok képzelni magatok mellé hűséges, odaadó társként. Higgyétek el, ezek a kisállatok rengeteg szeretettel hálálnák meg az esetleges örökbefogadást. Jelenleg ugyanis gyepmesteri telepen sínylődnek, és arra várnak, hogy valaki "kiszabadítsa" őket.  A kutyusok örökbefogadási szerződéssel, személyes elbeszélgetés után fogadhatóak örökbe, időszakos ellenőrzés mellett.

Spániel fajtamentés gondozásában lévő spánielek

Extra sürgős!

Mollyka

Hellóhellóhelló! Pörgök, játszok, jövök, megyek. Ja, még be sem mutatkoztam. Bocsi! :-) A nevem Molly, 2 hónapos vagyok, a 9 kidobott babakutya egyike. Ha van időm akkor kedveskedek és bújok, mert nagyon szeretek ám mindenkit. Felnőtt koromra kis-közép termetű leszek. Most mennem kell... :-)

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870


Misike

Szép napot mindenkinek! :-) A nevem Misike. A 9 kidobott babakutya egyike vagyok. Már betöltöttem életem második hónapját. 2 hete nagyon beteg voltam, akkor egy picit el lettem kényeztetve, ezért hajlamos vagyok pici hisztivel követelni a kizárólagos figyelmet. De meghálálom ám! Egyszerűen imádni fogom az új családomat, csak találnám már meg. Felnőtt koromra kis termetű leszek.

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870

Maryke

Üdvözlök mindenkit! Mary vagyok, a 9 kidobott babakutya egyike. Egy igazi hölgy vagyok már így 2 hónaposan! :-) Tudom az illemet, gyönyörűen ülök és végtelenül elbűvölő vagyok. Mindenkivel jól kijövök. Felnőtt koromra nagy-közép termetű leszek. Nagyon várom szerető gazdim jelentkezését.

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870

Mamut

Szép napot mindenkinek! A nevem Mamut, a 9 kidobott babakutya egyike vagyok, egy 2 hónapos kis legény! Kedves vagyok, bújós, van méltóságom, de szeretek játszani! Felnőtt koromra nagy-közép termetű leszek. Nagyon várom a végleges gazdim jelentkezését!

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870

Lottó

A nevem Lottó. Nagyon okos, szófogadó, 10 hónapos (talán németjuhász, husky) keverék kanocska vagyok. A cicákat nem nagyon csípem, a kutyákkal dominánskodom, de remekül jelzek és Neked lesném minden kívánságodat! Közép termet vagyok, sokkal nagyobb már nem leszek. Szeretnék a társad, a barátod lenni!

Ha tetszem, kérlek hívd ideiglenes befogadómat vagy írj neki!
06/20/3326-870 vagy e.krisztina@chello.hu

Barbika

Helló emberek! Barbika vagyok, a 9 kidobott babakutya egyike. 2 hónapos, nagyon okos, nagyon bújós kislány vagyok és nagyon szeretném már megtalálni a szerető, végleges családomat. Felnőtt koromra közép termetű leszek. Cica, kutya, gyerek: mindenkivel jól kijövök! :-)

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870

Mimike

A nevem Mimi. A 9 kidobott babakutya egyike vagyok és nagyon szeretném megtalálni a végleges, szerető gazdimat. Már elmúltam 2 hónapos! Kedves vagyok, bújós, egy picit szerényebb, mint a tesóim. Mindenkivel jól kijövök. Felnőtt koromra kis-közép termetű leszek.

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870

   

Totti

Szerető családját keresi Totti, a 4 hónapos keverék fiúcska. Talán drótszőrű tacsi vér csörgedezik ereiben. Felnőtt korára kis közép termetű lesz várhatóan. A cicákat imádja üldözni, más kutyákkal remekül kijön. Csupa vidámság, bohóckodás és játék az egész kutyus. Ragaszkodó, kedves baba.

Érdeklődni lehet: 06/20/3326-870 vagy e.krisztina@chello.hu

 


Lottó

Gazdit keres Lottó, a 6 hónapos keverék legényke. Olyan családhoz szeretne tartozni, ahol kellő türelemmel tudnak hozzá állni ehhez a végtelenül kedves és játékos kutyushoz. Hihetetlenül okos, ragaszkodó, igazi kölyök. Oltva, féregtelenítve keresi a gazdiját.

Érdeklődni lehet: e.krisztina@chello.hu vagy 06/20/3326-870


Léda

Aktív társát keresi Léda, a 4 hónapos keverék kisasszony. Németjuhász, labrador külső jegyekkel rendelkezik. Felnőtt korára nagy termetű lesz várhatóan. Nagyon mozgékony, játékos, határozott jellem. Más kutyákkal jól kijön, a cicákat üldözi. Emberekkel barátságos. Mindenképpen kertes házba javaslom, azon belül is olyan gazdinak, aki aktív életet él és ki tudja elégíteni Léda mozgás- és szeretet igényét.

Érdeklődni lehet: 06/20/3326-870 vagy e.krisztina@chello.hu


Figó

Szerető családját keresi Figo, a 4 hónapos keverék fiúcska. Talán drótszőrű tacsi vér csörgedezik ereiben. Felnőtt korára kis közép termetű lesz várhatóan. A cicákat imádja üldözni, más kutyákkal remekül kijön. Csupa vidámság, bohóckodás és játék az egész kutyus. Ragaszkodó, kedves baba.

Érdeklődni lehet: 06/20/3326-870 vagy e.krisztina@chello.hu

 

A jelenlegi - ózdi -  SOS gazdikereső kutyusokat megtalálhatjátok az alábbi címen:

http://ozdi-gazdikereso.gportal.hu/gindex.php?pg=32115661

 

Ments meg egy állatot, ments meg egy lelket!

Ki ne hallott volna a kutyákat, és más kisállatokat érintő rossz bánásmódról? A menhelyeken összezsúfolt állatokról? Ezekre az állatokra többnyire nagyon rossz állapotban, legyengülve, kiéhezve találnak rá. Hűségükért cserébe nem ezt érdemelnék. Mi segíthetünk, ha velünk, a Női Portállal tartasz!

Hogyan segíthetsz?

 • Fogadd örökbe az egyik szerencsétlenül járt, árva kutyust, vagy
 • Legyél ideiglenes befogadó - az ország bármely területéről keresünk olyan segítőkész embereket, akik vállalják, hogy a gazdára találásig otthont, ételt, italt, szeretetet biztosítanak az árva kutyusoknak, vagy
 • Juttass el hozzánk egy kis adományt, hogy legalább ne éhezzenek ezek az állatok - ez lehet kutyatáp, tészta, rizs, stb. Ha mindenki csk 10-20 dkg kutyatápot adományoz, akkor rengeteg életet megmenthetünk! Nekünk talán 50 Ft-ba kerül, amit sokszor értelmetlen dolgokra is elpazarolunk! NEKIK AZONBAN AZ ÉLETÜK MÚLHAT RAJTA!

   

  HA NEM SEGÍTÜNK, EZEK AZ ÁLLATOK ELPUSZTULNAK!
  Ha segítenél bármilyen formában, kérjük, írj a szerk@noiportal.hu e-mail címre!
   
   
   
 • Szólj hozzá Te is!

  OLVASS TOVÁBB!

  SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

  Adja meg születési időpontját!

  VAGY

  KÉREM AZ ELEMZÉST

  HÍRLEVÉL