ÁLLATI CUKISÁGOK

Segítünk!!! Segítesz?

Ki ne hallott volna a kutyákat, és más kisállatokat érintő rossz bánásmódról? A menhelyeken összezsúfolt állatokról? Ezekre az állatokra többnyire nagyon rossz állapotban, legyengülve, kiéhezve találnak rá. A Női Portál igyekszik segíteni nekik. Te is segítesz???

 

 

Kedves

Még mindig gazdit keres!!!
Március 19-én elaltatják, ha nem találunk számára sürgősen otthont és vele együtt szerető gazdit!

Ő Kedves, aki már hetek óta az ózdi gyepmesteri telepen várakozik.  Nagyon szeretne kijönni, folyton a rácson lóg, a farkát már fel is sebezte. Sürgősen ideiglenes befogadóra, vagy szerető gazdira lenne szüksége, ahol kényelmesebben élhetne! Eddig még nem találtunk neki megfelelő helyet.

Emberekkel nagyon barátságos, bújós, minden jó szóért hálás, de más kutyákkal nem jön ki, ezért csak egyedülinek adhatjuk.

Gigi


Gigi ilyen állapotban került be az ózdi gyepmesteri telepre. Fajtatiszta drótszőrű foxi és sokáig az utcán élt. Szerető emberekhez került ideiglenesbe, egy kozmetikus megnyírta, aztán gazdihoz vitték Székesfehérvárra.

Cindy


Cindy közvetlenül gazdihoz került, 2 kutyus és cicák mellé. Sajnos azóta már kétszer kellett műteni emlődaganattal, ivartalanítva is lett, nagyon felelősségteljes és szerető gazdikat kapott.

Dolly

Még mindig gazdit keres!!!


Dolly összemarcangolva került be az ózdi gyepmesteri telepre. Kórházba vitték, ahol ellátták sebeit és amikor teljesen rendbejött, ivartalanítva lett és kombinált oltását is megkapta. Sajnos nem sikerült őt még elhelyezni, jelenleg is panzióban várja, hogy végre rátaláljon a szerető gazdi. A panzió árát természetesen minden hónapban elő kell teremteni.

Brúnó


Brúnó ilyen elhanyagolt állapotban élt az ózdi gyepmesteri telepen. Szerencsére leendő gazdijai fotóról is meglátták benne a szépséget. Őt Győrig szállították szerető gazdikhoz. Ők vitték el kozmetikába már, és ilyen szép lett. Most tervezik a második kutyus örökbefogadását mellé.

Tobi


Tobit azért adták le, mert "gazdái" azt akarták, hogy patkányokat fogjon. Ám Tobi nem akarta megölni a patkányokat. Kórházi karanténba vitték, ivartalanítva, chipelve lett, a lábadozási idő után szerencsére gazdihoz költözhetett.

Bogi


Bogi sokáig kukázott Ózd zord utcáin. Mivel a képeken sokkal nagyobbnak tűnt, mint élőben, elhelyezése elég kilátástalannak tűnt. Kedves természetével még a gyepmestert is megnyerte, ezért 3 hetet eltöltött a telepen. Végül megérte várakozni, ugyanis egy idős házaspár szeme fénye lett. Ivartalanításában segédkeztünk.

Féba


Kobzással került be az ózdi gyepmesteri telepre. Kölykét a szeme láttára agyonrugdalták. Féba sovány volt, legyengült állapotban, ideiglenes befogadóhoz vitték, ahol speciális étrenddel, vitaminokkal feljavították állapotát. Ivartalanítás után pár hónap múlva gazdihoz költözött.

A jelenlegi SOS gazdikereső kutyusokat megtalálhatjátok az alábbi címen:

http://ozdi-gazdikereso.gportal.hu/gindex.php?pg=32115661

 

Ments meg egy állatot, ments meg egy lelket!

Ki ne hallott volna a kutyákat, és más kisállatokat érintő rossz bánásmódról? A menhelyeken összezsúfolt állatokról? Ezekre az állatokra többnyire nagyon rossz állapotban, legyengülve, kiéhezve találnak rá. Hűségükért cserébe nem ezt érdemelnék. Mi segíthetünk, ha velünk, a Női Portállal tartasz! Ha úgy érzed, szükséged van egy hűséges, odaadó társra, aki jóban-rosszban melletted áll, és cserébe a lehető legegyszerűbb dolgot, a SZERETETEDET kéri, akkor ne habozz, írj nekünk! A felajánlásokkal, vagy egyéb segítség nyújtással kapcsolatban kérlek, írj a szerk@noiportal.hu e-mail címre!

Köszönjük! 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL